Vijest - Hear me out- Predstavljanje poslodavaca
Hear me out- Predstavljanje poslodavaca
26.04.2016


Projektni tim EU projekta "Hear me out" poziva Vas da sudjelujete u predstavljanju projektne aktivnosti „Dan na poslu“, namijenjene prvenstveno zainteresiranim poslodavcima i nezaposlenim osobama oštećena sluha sa područja Zadarske županije. Događaj je organiziran u sklopu EU projekta ¨HEAR ME OUT ¨- podizanje svijesti  i stvaranje mogućnosti za zapošljavanje osoba s oštećenim sluhom“
 
Doprinos projektu koji se očekuje od poslodavca je da osobi oštećena sluha predstavi vlastitu organizaciju, i upozna ju sa svakodnevnim radnim zadacima unutar iste. Doprinos koji se očekuje od osoba oštećena sluha je da nam se obrate za pomoć u procesu traženja zaposlenja.  Pojedini poslodavac uslugu bi pružio jednoj ili više osoba, ovisno o vlastitim mogućnostima. Provedbom ove aktivnosti planirano je da ukupno 40 nezaposlenih osoba oštećena sluha provede jedan dan na poslu i na ovaj način se snažnije motivira i ohrabri za aktivno traženje posla, i da se podigne razina svijesti poslodavaca o problemima, pravima i potencijalu osoba oštećena sluha.    
 
Predstavljanje aktivnosti projekta održati će se u četvrtak 5. svibnja 2016. godine s početkom u 11:00 sati   u multimedijalnoj dvorani COIN Coworking Centra Zadar, na adresi Put Murvice 16 (2. kat) u Zadru. Predviđeno trajanje događaja je do sat vremena. Zbog ograničenog broja sudionika, sve zainteresirane poslodavce i osobe oštećena sluha molimo da svoj dolazak potvrde  do 4. svibnja 2016.  putem  maila na zadra@zadra.hr , ili pozivom na broj 023/ 492 880.
 
Više informacija o samom projektu možete potražiti na službenoj stranici projekta http://www.hearmeout-zadar.com/ .
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830