Vijest - VALENTINOVO: Zaželi ljubav, pusti svjetleći lampion i pomogni Socijalnu samoposlugu!
VALENTINOVO: Zaželi ljubav, pusti svjetleći lampion i pomogni Socijalnu samoposlugu!
12.02.2016


I ove godine na Valentinovo 14. veljače ispred Sv. Donata kupi lampion i zaželi ljubav! Pretprošle godine prema vedrom zvjezdanom nebu krenulo je 2.356 želja i lampiona, prošle godine čak 3.127 a ove godine pošaljimo ih još više!!!

Udruga Propela, naime, i ove godine, petu zaredom, nastavlja s kolektivnim paljenjem lampiona s dobrim željama na Forumu. Naime, ove je godine sav prihod od prodaje lampiona naimjenjen Socijalnoj samoposlugi iz koje se mjesečno opskrbljuje 450 zadarskih obitelji, a koja funkcionira samo na principu donacija. Lampioni su  u  prodaji u Boutique hostelu Forum već od četvrtka i na samom Forumu u nedjelju od 17 h !! Program koji počinje u 18h vodit će Ana Marušić i Ivica Štorić, zabavljat će nas DJ Bego, Elena Stella & Song Busters i Central band, a pored jako dobre glazbe bit će tu i kuhanog vina i kobasica.

Pozivamo i one koji možda žele javno objaviti svoje zaruke da to naprave zajedno s nama u nedjelju na Forumu između tisuće lampiona a mogu se javiti na Radio Zadar ili na broj telefona 098 486 037 sve do samog Valentinova. Onima koji se se prijave Boutique hostel Forum poklanja besplatno prvu bračnu noć u najluksuznijem apartmanu hostela Forum !!!

Pomozimo Zadarskoj socijalnoj samoposluzi i u najvećem mogućem broju pustimo lampione  na Forumu u nedjelju 14. veljače u 19 h!!!
 
Samo u slučaju lošeg vremena spektakl će biti odgođen za neku ljepšu večer.
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830