Vijest - CISOK program za veljaču
CISOK program za veljaču
01.02.2016


CISOK Vas poziva na nove radionice  i poneke stare koje su 
izazvale interes većeg broja sudionika.

Obzirom da se veljači obilježava Tjedan psihologije (15. – 21. veljače),
u CISOKU Vam nude zanimljive i korisne radionice:
 
-  Kako se predstaviti u dvije minute?
-  Predrasude o svijetu rada – izazov u startu
-  M.U.D.R.O. postavljanje ciljeva
-  Osobine koje traže poslodavci

Na radionice se može prijaviti putem:
·         Telefona 023/311-949
·         E-maila cisok-zadar@hzz.hr
·         Osobnim dolaskom na adresu Polačišće 3 (nasuprot TC Relja)

Sve usluge CISOK-a su besplatne.

Više informacija:

KADA? RADIONICA
Svake srijede u 10h „Molba i životopis –ulaznica u svijet rada“
Pronašli ste zanimljiv oglas ili se želite samoinicijativno predstaviti poslodavcu? Kvalitetno napisan životopis i molba su prvi korak u aktivnom traženju posla. Prikažite svoje obrazovanje, radno iskustvo i sposobnosti na jednostavan i učinkovit način.
Svakog četvrtka u 10h „Intervju - istakni se, osvoji poslodavca“
Kako se pripremiti za intervju? Koja su najčešća pitanja poslodavca, te kako na njih odgovoriti? Pripremite se za intervju i pokažite da ste upravo vi pravi kandidat za željeno radno mjesto.
02.02. i 26.02.
10h
„Prijava na natječaj putem e-maila“
Sve više poslodavaca navodi e-mail kao kontakt i način prijave. Što napisati u naslovu, a što u tekstu e-maila? Ostavlja li vaše korisničko ime profesionalan dojam na poslodavca? Uz pomoć konkretnih primjera naučite korisne fraze te poboljšajte svoje vještine poslovnog komuniciranja.
15.02.
10h
T
J
E
D
A
N
 
P
S
I
H
O
L
O
G
I
J
E
„Kako se predstaviti u dvije minute?“
Radionica se temelji na sažetom, pažljivo planiranom i dobro uvježbanom izlaganju o sebi u trajanju do 2 minute. Cilj je naučiti kako u kratko vrijeme predstaviti svoje vještine, postignuća i radno iskustvo potencijalnom poslodavcu odnosno zainteresirati ga da čuje nešto više o vama.
16.02.
 10h
„Predrasude o svijetu rada – izazov u startu“
Što vas sprječava da nađete bolji posao? Završili ste školu ili fakultet te prvi put ulazite na tržište rada? Nove situacije, nova pravila i nove uloge. Dođite na ovu radionicu i osvijestite neke od kočnica i predrasuda u traženju ili promjeni posla, kako bi započeli put prema ostvarenju zadovoljstva u radu.
17.02.
 16h
„M.U.D.R.O. postavljanje ciljeva“
Postavljanje ciljeva je vještina koja je jednako važna u privatnom životu kao i na poslu. Omogućuje nam da odredimo prioritete te bolje upravljamo svojim vremenom i energijom. Ova radionica je odlična prilika da naučite postaviti S.M.A.R.T. (M.U.D.R.O.) ciljeve i već sada napravite prvi korak da vam 2016. bude uspješna i produktivna.
19.02.
10h
"Osobine koje traže poslodavci“
Koje osobine radnik treba imati da bi bio privlačan većini poslodavaca? Na radionici riješite upitnik  procjene osobina, upoznajte svoje jake strane, i osobine koje možete dodatno razviti kako biste se postali privlačniji poslodavcima.
22.02.
16:30h
 
„LinkedIn – kreiraj svoj on-line profesionalni profil“
Radionica obrađuje teme kao što su: kako otvoriti svoj Linkedin profil, kako urediti podatke na ovoj poslovnoj društvenoj mreži koja ima više od 380 milijuna korisnika, geografski raspršenih u preko 200 zemalja svijeta. Iskoristite moć mreže i povežite se s ljudima iz vaše struke
23.02.
13h
"Poduzetništvo, je li to za mene?"
Saznajte kako razraditi poduzetničku ideju te koje karakteristike čine dobrog poduzetnika.
 
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830